diumenge, 12 de desembre del 2021

EXPOSICIÓ HOME I DONA PAL (Part II Tardor)

 




El conte Stickman el varen veure online i en llibre, en anglès i en català i després, amb els pals, varen dissenyar un personatge que ens ha fet tant feliços que els hem volgut compartir amb vosaltres. Els noms que varen triar pels pals denoten la connexió amb els seus gustos i interessos. Tenen noms dels seus personatges preferits, germans o inclús amics de l'escola. 

Després de conèixer la història us varen demanar unes branques i alguns retalls de tela i amb aquests materials i altres complements més, varen començar a crear els nostres pals.




Varen necessitar uns dies per fer els dels tots els infants. En el procés de confecció del pal s'escoltaven les seves idees i propostes individualment i poc a poc se li donava la forma que ells volien. Nosaltres, les mestres, varen ser les executores de les seves idees, ja que aferrar els accesoris amb la pistola de silicona és impossible per ells i elles. 

Va ser un procés molt divertit  i enriquidor, on varen aprendre a donar valor a la seva creació i a valorar la de la resta des del respecte i l'admiració. Cada dia esperaven impacients el seu torn per realitzar el seu pal.


 En acabar, cada infant va agafar el seu i el va presentar a la resta de companys i companyes.



En una altra sessió varen intentar copiar el nostre pal a un paper







Varen decidir preparar una exposició. Entre tots i totes varen pensar un títol i finalment va quedar "L'espectacle del món de l'home i dona pal". Varen preparar una invitació per avisar als nostres familiars del gran esdeveniments i amb una gran il·lusió  varen esperar els nostres èssers estimats per ensenyar la mostra.
A continuació us poso les fotos, no he pogut fer una tria.  Les cares dels infants i les vostres no tenen preu. Una imatge val més que mil paraules.

Primer dia exposició














Segon dia exposició





























Poder mostrar allò que han fet a vosaltres ja és del tot màgic i una cosa que trobem molt a faltar per la situació COVID. 

















Moltes gràcies per participar i col·laborar en aquesta experiència tan polida i gratificant famílies. 

Una súper abraçada 💖

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Drawing crabs!

Today we have been drawing awesome cartoons!! Avui hem estat creant uns dibuixos espectaculars en moviment!! ¡Hoy hemos estado creando unos ...