dijous, 20 d’octubre del 2022

CLÍNICA VETERINÀRIA 2


Estimades famílies,

ja ha arribat el gran dia, ja tenim preparada la nostra clínica veterinària.

L'ha inaugurat la nostra mamà veterinària de veritat, Sílvia, la mamà d'en Marc. Ens ha fet una visita molt interessant doncs ens ha parlat, en primer lloc, de la part més formal de la seva feina que seria la fitxa de dades de la mascota, el microxip i llavors s'ha centrat en com examina a un pacient seu.

Silvia ens ha mostrat el seu instrumental de veritat i en Marc, que ha fet de veterinari ajudant, ens ha anat mostrant l'instrumental de joguina que tenim al nostre racó, d'aquesta manera en jugar sabrem com l'haurem de fer servir.


Queridas familias,

ya ha llegado el gran día, ya tenemos preparada nuestra clínica veterinaria.

La ha inaugurado nuestra mamá veterinaria de verdad, Silvia, la mamá de Marc. Nos ha hecho una visita muy interesante pues nos ha hablado, en primer lugar, de la parte más formal de su trabajo que sería la ficha de datos de la mascota, el microchip y demás, luego se ha centrado en cómo explora a un paciente suyo.

Silvia nos ha enseñado su instrumental de verdad y Marc, que ha hecho de veterinario ayudante, nos ha ido mostrando el instrumental de juguete que tenemos en nuestro rincón de esta manera a la hora de jugar sabremos cómo utilizarlo.







OTOSCOPI: PER MIRAR OÏDA
OTOSCOPIO: PARA MIRAR EL OÍDO




   OFTALMOSCOPI: PER MIRAR
            OFTALMOSCOPIO: PARA MIRAR OJOS
                                                                                     
TERMÒMETRE
    COLLAR ISABELINO









Silvia, mil gràcies per la teva visita

Silvia, mil gracias por tu visita

Vull aprofitar aquest post per explicar dos cosetes sobre el nostre racó de veterinària:

Quiero aprovechar este post para explicar dos cositas sobre nuestro rincón veterinario:


Cada dia un cranc es durà el transportin a casa amb la carpeta de veterinari/a. Haurà de triar un dels seus peluixos per a llavors completar la fitxa de la mascota amb la vostra ajuda. A l’endemà haurà de dur la mascota, la carpeta amb la fitxa i ens presentarà el seu peluix.

NOTA: si el peluix no hi cab al transportin, no passa res, el pot dur igualment.

 

Cada día un cranc se llevará el transportin a casa con la carpeta de veterinario/a. Tendrá que elegir uno de sus peluches para posteriormente completar la ficha de la mascota con vuestra ayuda. Al día siguiente llevará la mascota, la carpeta con la ficha y nos presentarà a su peluche.

 

NOTA: si el peluche no cabe en el transportin, no pasa nada, lo puede traer igualment


Una altra cosa que us volia comentar és que com els infants estan molt il·lusionats amb el racó i volen portar-se peluixos cada dia de casa, hem quedat que poden dur els peluixos que vulguin cada dia a classe, independentment de l'activitat del transportin o dia de joguines. A classe tenim els que surten a la foto per a cada dia.

Otra cosa que os quería comentar es que como los niños y niñas están muy ilusionados con el rincón, quieren traerse peluches de casa cada día, así que hemos quedado que pueden traerse los peluches que quieran cada día a clase, independientemente de la actividad del transportin o día de juguetes. En clase tenemos los que veis en la foto para cada día.  

Ara toca jugar i gaudir del racó.

Ahora toca jugar y disfrutar del rincón.

Una súper abraçada

Un súper abrazo

Eva❤

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Drawing crabs!

Today we have been drawing awesome cartoons!! Avui hem estat creant uns dibuixos espectaculars en moviment!! ¡Hoy hemos estado creando unos ...