dimecres, 10 de novembre del 2021

HALLOWEEN



Enguany i per primera vegada a l'escola hem celebrat Halloween a part de participar en la celebració de les nostres tradicions, que comentarem en un altre post. 

Pilar i jo vàrem programar diferents activitats, les quals  hem gaudit moltíssim. A continuació us faré un resum per a què pogueu veure als infants dins de l'aula.

Les vaig proposar fer un personatge de Halloween amb un rotllo de paper de wàter. Quan ja teníem els cartrons a classe els vaig demanar quants en necessitaríem i les respostes varen ser vàries. Llavors els vaig posar els cartrons davant i ja varen concretar més. Vàrem dir dos contestacions claus "un cartró cada u" i una altra nena va començar a comptar a tots els crancs per saber quants erem per esbrinar quants en necessitaríem. Així que vaig proposar fer una línia numèrica on cada cranc escriviria el seu nom i després posaria un número.




En acabar la recta numèrica cada infant va posar un rotllo




Així comprovàrem que un rotllo cada un i la resposta de comptar a tots els crancs ens donaven la mateixa solució , és a dir, 14 cartrons. 

Aleshores cada infant va triar el seu personatge i vàrem fer els llistats pertinents.


I ens vàrem posar a fer feina










Llavors vàrem fer la fitxa tècnica del nostre personatge

També vàrem decidir fer una mansió amb uns inquilins monstruosos. Les vaig presentar uns quants models i llavors cada cranc va decidir quin volia fer.

A continuació les vaig donar una veleda i les vaig proposar fer un esbós. D'aquesta manera vàrem poder practicar esborrant i refent allò que no acabava de sortir bé. Una vegada ja varen estar satisfets amb el resultat ho varen copiar al paper.













I així de monstruosament bé ens varen quedar


En acabar els nostres personatges de Halloween varen preparar il·lusionats la nostra exposició per a les famílies. 

Pel dia 28 na Pilar i jo varen preparar una gymkana en la qual havíem de trobar unes fotografies per penjar a l'arbre de la vida de l'escola i altres sorpreses. L'aranya Ramona ens va guiar donant-nos les pistes i posant-nos missions. Va ser molt divertit. Era la primera vegada que participaven en una gymkana i la varen gaudir molt.



Preparadíssims per començar la gymkana monstruosa


Us presentem a l'aranya Ramona


      Arbre de la vida

Arbre de la tardor

Superant les proves

Trobem la primera capsa sorpresa

                  La darrera sorpresa estava a classe i amb aquest vàrem fer el joc del paquet 

Va ser molt divertit

Altres activitats que hem fet han estat les de dibuixar monstres i monstrues i buscar-lis noms, llegir contes a les fosques en la sala de psico i altres relacionats amb la temàtica, amb na Betty d'anglès vàrem cantar cançons de Halloween i fet un fantasma,  na Carmen l'ATE ens va carvar una carabassa terrorífica, ...











Cada dia l'encarregat o encarregada havia de fer aquest joc i segons el resultat del dau ens sortia un monstre o monstrua diferent. Llavors li havia de posar un nom. Aquí teniu els divertits monstres que ens varen quedar
















Ens ho hem passat de por


Gràcies famílies...continuem aprenent...👻


 


2 comentaris:

Drawing crabs!

Today we have been drawing awesome cartoons!! Avui hem estat creant uns dibuixos espectaculars en moviment!! ¡Hoy hemos estado creando unos ...