dissabte, 23 d’octubre del 2021

QUÈ SERÀ, SERÀ?

Per una banda, na Pilar i jo hem dissenyat unes activitats a fi de que els infants vagin adquirint vocabulari per descriure objectes de la seva vida quotidiana. Així fan ús d'adjectius que defineixen les qualitats dels objectes per així poder esbrinar quines coses s'amaguen a les diferents propostes. 

Per una banda tenim els globus sensorials

Els infants manipulen uns globus i han de pensar què hi ha a dintre recolzats per unes imatges. Això fa que facin servir la seva capacitat sensorial però també la deducció, anticipen quins queden per col·locar, etc. Dins dels globus hi havia aigua, slime, farina, sprinkles, picarols, pedres, copines, un petit Gatuno, Hamabeads, etc. 

GLOBUS







Alguns objectes tenen una forma pareguda però busquem allò que el diferencia de l'altre com el pes, textura, etc. 

   

Una altra activitat que fem és el TOCA TOCA. Hem preparat una capsa amb dos forats per on ells i elles fiquen les mans i manipulen un objecte que hem col·locat prèviament. Amb la manipulació han d'intentar saber què és. Si no ho endevinen nosaltres els ajudam i després ells donen pistes als companys per que ells ho endevinin en base a la descripció.

L'activitat l'ha de realitzar el nom que surti al palet. L'encarregat o encarregada és el que l'ha de treure.











Després d'aquesta activitat sempre fem una feineta on han d'escriure el seu nom, allò que hi havia  a la capsa i dibuixar-ho. 

Aquí teniu la darrera que hem fet aprofitant una cistella que vaig dur a classe amb fulles caduques.












Continuarem jugant a endevinar

Un saludo

💗

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Drawing crabs!

Today we have been drawing awesome cartoons!! Avui hem estat creant uns dibuixos espectaculars en moviment!! ¡Hoy hemos estado creando unos ...