dilluns, 23 de novembre del 2020

CALENDARI D'ADVENT

Estimades families, 

Hem pensant fer un calendari d'advent una mica especial i necessitem la vostra col·laboració. Durant aquesta setmana ens heu d'enviar una foto del vostre fill/a del primer any de vida i ens heu d'escriure una cosa que us agradava fer amb ells o què a ells els hi agradava (una cançó, una rutina que compartíssiu, etc) 

Podeu enviar la fotografia i el petit escrit als nostres correus. 

echaves@ceipsantjordi.es pel grup A - Crancs. 

pmendez@ceipsantjordi.es pel grup B - Micos. 

Començarem el dia 1 de desembre, així cada dia descobrirem una foto i compartirem allò que heu escrit amb tots els companys de classe. Serà una manera de conèixer-nos una mica millor i una activitat prèvia a la del protagonista que farem el segon trimestre. 

Gràcies per la vostra col·laboració. 

Eva i Pilar. 


Queridas familias, 

Hemos pensado hacer un calendario de adviento un poco especial y necesitamos vuestra colaboración. Durante esta semana nos tenéis que enviar una foto de vuestro hijo/a durante su primer año de vida y tenéis que escribirnos una cosa que os gustaba hacer con él/ella o que a ellos les gustaba (p.e. una canción que le gustara que le cantáseis, una rutina que compartíais juntos...)

Podéis enviar la fotografia y el pequeño escrito a nuestros correos. 

 echaves@ceipsantjordi.es pel grup A - Crancs. 

pmendez@ceipsantjordi.es pel grup B - Micos. 

Empezaremos el 1 de diciembre, así cada día descubriremos una foto y compartiremos lo que habéis escrito con todos los compañeros de la clase. Será una manera de conocernos un poco mejor y una actividad previa al protagonista, que haremos el segundo trimestre. 

Gracias por vuestra colaboración. 

Eva y Pilar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Drawing crabs!

Today we have been drawing awesome cartoons!! Avui hem estat creant uns dibuixos espectaculars en moviment!! ¡Hoy hemos estado creando unos ...